Vignet Bulgarije

Vignet Bulgarije

Vignet Bulgarije

Vraag hieronder een vignet voor Bulgarije aan.
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
Selecteer een product
VignetPrijsAantal
Vignet Bulgarije - Auto (7 dagen)15.95 X
Vignet Bulgarije - Auto (1 maand)22.95 X
Vignet Bulgarije - Auto (90 dagen)35.95 X
Vignet Bulgarije - Auto (1 jaar)59.95 X
Aanhanger / caravan / vouwwagen (7 dagen)14.95 X
Vignet Bulgarije - Aanhanger / caravan / vouwwagen (1 maand)22.95 X
Aanhanger / caravan / vouwwagen (90 dagen)34.95 X
Aanhanger / caravan / vouwwagen (1 jaar)59.95 X
* Direct beschikbaar

Heb ik een vignet nodig in Bulgarije?

Voor alle voertuigen die gebruik maken van het wegennetwerk in Bulgarije geldt een vignetplicht. Dit betekent dat wanneer je op vakantie gaat naar Bulgarije, of enkel door het land heenrijdt, je verplicht bent om in het bezit te zijn van een geldig tolvignet. Deze vignetplicht geldt voor alle voertuigen, met uitzondering tot motoren. Wie zonder vignet voor Bulgarije over de Bulgaarse wegen rijdt, riskeert een boete. Alle vignetten zijn voor een bepaalde tijd na aankoop geldig. Zo kun je vignetten voor een weekend, een week, een maand, 3 maanden, en 1 jaar aanschaffen.  

E vignet Bulgarije

Sinds 1 Januari 2019 maakt Bulgarije gebruikt van het digitale tolvignet. Door de invoering van het elektronische vignet is het niet meer nodig om een tolsticker op de autoruit te plakken. Hierdoor is het kopen van een tolvignet bij een tankstation verleden tijd. Je kan nu voor de reis een vignet aanschaffen en onbezorgd het land binnenrijden. Let op! Je krijgt door het e vignet ook geen sticker thuisgestuurd. Via de mail krijg je van ons een bevestiging met het aanvraag bewijs. Print deze uit en neem deze mee op vakantie naar Bulgarije.  

Welk vignet voor Bulgarije heb ik nodig?

Welk tolvignet voor jou het voordeligst is hangt af van de duur en frequentie van de reis. Wanneer je twijfelt welk vignet het meest geschikt is voor jouw reis, kan je gebruik maken van onze handige tool. Bij ons bestelproces wordt namelijk automatisch berekent hoeveel dagen je nodig hebt. Hiernaast wordt er ook onderscheid gemaakt in het voertuig waarmee je op vakantie gaat. Zo heb je voor een caravan of aanhanger een extra vignet nodig. Dit betekent dat je 1 vignet voor de auto aanschaft, en 1 vignet voor de aanhangwagen.  

Vignet Bulgarije online kopen

Op Wegenvignetten.nl kun je het vignet voor Bulgarije online bestellen. Indien je voor 17:00 besteld ontvang je het vignet dezelfde dag nog per e-mail. Bestellen is eenvoudig door middel van onze handige tool. Vul bij het aanvraagformulier de eerste en laatste dag van je vakantie in, en onze tool berekent welke optie voor jou het voordeligst is!

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen