Vignet Slovenië

Vignet Slovenië

Vignet Slovenië

Bestel hieronder eenvoudig je vignet voor Slovenië.
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
Selecteer een product
VignetPrijsAantal
Vignet Slovenië - Auto of camper < 3500 kg25.95 X
Vignet Slovenië - Motor19.95 X
Vignet Slovenië - Hoog voertuig -> 1,3 m vooras49.95 X
Leverbaar in 1 - 5 werkdagen

Tol Slovenie

Tol betalen is een vorm van wegenbelasting betalen. In Slovenië ben je verplicht een autovignet op de ruit te plakken om zo aan te tonen dat je de 'wegenbelasting' hebt betaald. Alle voertuigen dienen voorzien te zijn van een tolvignet. Het vignet voor Slovenië is verplicht voor alle personenwagens, bestelauto's, campers en ook motoren. Zoals in veel andere landen kun je kiezen uit diverse geldigheidsperiode. Je kunt kiezen uit een weekvignet, welke 7 dagen geldig is. Of ga voor een maanvignet, welke precies 30 dagen geldig is. Blijf je nog langer of ga je vaker? Dan kun je ook voor het 6 maanden vignet voor Slovenië kiezen of gaan voor het volledige jaarvignet.

Wat zijn de kosten voor het vignet Slovenië

De kosten voor het vignet zijn afhankelijk van het type voertuig en de geldigheidsduur. In het onderstaande overzicht zie je alle prijzen en soorten. Vignet voor motor

Vignet voor auto, camper en eventueel caravan

Vignet voor voertuigen >130cm

Gemakkelijk en snel je vignet in huis? Dat kan bij ons via de website. Wij helpen je middels onze automatische tool erachter komen welk tolvignet je nodig hebt en wat de voordeligste constructie is.

Wat is de levertijd van een tolvignet?

Wij verwerken alle aanvragen direct. Echter zit er een wachttijd op de verzending van ene;e dagen. Wij verzoeken onze bezoekers dan ook om tijdig hun tolvignet aan te vragen zodat wij alles op tijd in orde kunnen brengen.

Waar moet ik het vignet voor Slovenie plakken?

Per voertuig is het verschillend waar je het wegenvignet dient te kleven. Onderstaand overzicht legt per voertuig uit waar je de klever allemaal mag bevestigen.

Wegenvignet kleven wagen + camper

Het tolvignet voor Slovenie dient aan de binnenzijde van de voorruit gekleeft te worden. Dit mag op drie verschillende locaties op de ruit: 1. Achter de spiegel, midden-boven van het autoraam. 2. Aan de bestuurderskant, links-onder in de hoek. 3. Aan de bestuurderskant, rechts-boven in de hoek.

Het autobahnvignet plakken motor

Ook op de motor moet de klever geplakt worden. Het belangrijkste is dat het tolvignet goed zichtbaar is. Locaties als de tank, kuip of het windscherm behoren tot de mogelijkheden. Let op! Oude klevers voor Slovenie moeten eerst van de ruit of motor verwijderd worden alvorens er een nieuw vignet wordt aangebracht.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen