Vignet Tsjechie

Vignet Tsjechie

Vignet Tsjechie

Vraag hieronder een vignet voor Tsjechië aan.
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
VignetPrijsAantal
Vignet Tsjechië - Auto (10 dagen)22.95 X
Vignet Tsjechië - Auto (1 maand)49.95 X
Vignet Tsjechië - Auto (1 jaar)79.95 X
Leverbaar in 1 - 5 werkdagen

Heb ik een wegenvignet voor Tsjechië nodig?

Ben je van plan om met de wagen naar Tsjechië te gaan? Vergeet dan niet je vignet voor vertrek aan te schaffen. Zonder een geldig wegenvignet mag je geen gebruik maken van de Tsjechische wegen. Het vignet voor Tsjechië is, met uitzondering van motorrijders, verplicht voor elk voertuig die zich op de wegen van dit land willen begeven en fungeert als een wegenbelasting systeem. Afhankelijk van de tijd die je in dit land wilt doorbrengen met je voertuig dien je een keuze te maken voor een type vignet. Je kunt kiezen uit een Tsjechisch vignet voor 10 dagen, 1 maand of voor een heel jaar. In de volksmond worden dit ook wel het 10-dagen vignet, maandvignet en jaarvignet genoemd. Deze laatste optie wordt meestal gekozen door mensen die meerdere keren per jaar naar Tsjechië afreizen. Afhankelijk van de duur van je reis / verblijf kies je welk tolvignet voor jou de volledige dekking geeft. Wanneer je gebruik maakt van ons systeem en de aankomst en vertrekdatum invult, krijg je automatisch de voordeligste optie aangeboden. Vraag je tolvignet bij ons aan en voldoe aan wettelijke regels.

Wat kost een vignet voor Tsjechië?

De prijs van een wegenvignet zijn zoals onderstaand weergegeven:

Op basis van de prijs en de duur die wilt blijven kun je kijken wat voor jou de beste en voordeligste optie is. Gelukkig hoef jij hier niet te veel tijd aan te besteden, want in ons bestelproces kun je automatisch berekenen wat voor jouw situatie de voordeligste optie is. Gemakkelijker kan niet?

Hoe snel heb ik het tolvignet in huis?

Het is belangrijk dat je de tolsticker ruim op tijd aanvraagt. De verwerkingsprocedure neemt minimaal 15 dagen in beslag. Houdt hier rekening mee bij het organiseren van je reis.

Waar moet de klever worden geplakt?

Wanneer je de klever hebt ontvangen, dien je deze op de vooruit van de auto te kleven. Bevestig het tolvignet rechtsonder aan de binnenzijde van de voorruit. Zit er nog een oud wegenvignet op de ruit? Verwijder deze dan eerst voordat je de nieuwe op de ruit aanbrengt.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen