Ondanks de Coronamaatregelen verwerken en verzenden wij dagelijks vignetten en milieustickers.

Vignet Zwitserland Kopen

 • Officieel Tolvignet voor Zwitserland
 • Verplicht voor de auto en caravan
 • Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verstuurd
 • Veilig betalen met Bancontact, KredietKaart, of Paypal
 • € 45,95 voor een vignet
Nu aanvragen

Het wegenvignet voor Zwitserland

Bestel voor vertrek het autowegenvignet voor Zwitserland
 • IconsVoor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden
 • IconsVermijd lange wachttijden bij de snelweg overgang
 • IconsBetaal veilig met Bancontact, PayPal en KredietKaart
 • IconsVoorkom een boete van CHF 200
Een tolvignet is in Zwitserland verplicht voor de auto of caravan. Voorkom problemen en bestel je vignet nu snel en eenvoudig online bij Wegenvignet.be
 • Vignet Zwitserland

  Jaarvignet voor Zwitserland

  €45,95

Moet je een vignet hebben voor Zwitserland?

Wanneer je met de auto op vakantie naar Zwitserland gaat, is het belangrijk om voor je reis een wegenvignet voor Zwitserland te kopen in België. Wanneer je gebruik wilt maken van de snelwegen in het land, moet je namelijk tol betalen in Zwitserland. De tol in Zwitserland is namelijk een soort van wegenbelasting en het tolvignet is het bewijs dat je deze hebt betaald. Rijd je door Zwitserland zonder vignet, dan riskeer je een boete van CFH 200.

Het autobahnvignet is verplicht voor alle voertuigen met een toegestane maximum massa tot en met 3500 kg. Indien je met een caravan aanhangwagen rijdt, heb je twee vignetten nodig. Het voertuig en de aanhanger mogen samen niet zwaarder zijn dan 3500 kilogram.

Prijs vignet Zwitserland

De kosten voor een vignet Zwitserland zijn €45,95. Het vignet voor 2019 is geldig van 1 December 2018 tot 31 Januari 2020.

Wegenvignet Zwitserland online kopen

Je kunt het autobahnvignet online kopen in België via onze web site. Indien je het autovignet voor 17:00 besteld op werkdagen, versturen wij deze nog dezelfde dag. Gemiddeld duurt het met de post 2 tot 3 werkdagen voordat je het vignet ontvangt. Het voordeel van het autowegenvignet vooraf bestellen is dat je het niet meer aan de grens hoeft te kopen. Vooral in het hoogseizoen kunnen er namelijk flinke wachttijden zijn. Bestel je tolvignet nu en vermijd lange wachtrijen!

Vignet Zwitserland: Waar kleven?

Het is belangrijk om te weten dat je eerst oude vignetten moet verwijderen voordat je een nieuw autobahnvignet op het voertuig plakt.

Het autowegenvignet voor Zwitserland plakken op de wagen:

Kleef het vignet aan de binnenkant van de voorruit van de auto. Dit mag aan de bestuurderskant, rechts-boven, of links-onder in de hoek, of achter de achteruitkijkspiegel.

Het tolvignet kleven op de motor:

Een vignet voor de motor moet goed zichtbaar te zijn. Je kunt het wegenvignet op de tank plakken, op de kuip, of op het windscherm.

Het autotolvignet plakken op de aanhangwagen

Kleef het vignet aan de linkerzijde van de caravan op een niet verwisselbare plek.

VRAAG NU DIRECT HET VIGNET VOOR ZWITSERLAND AAN
0

Your Cart