Vignet Roemenië

Vignet Roemenië

Vignet Roemenië

Het officiële tolvignet voor Roemenië
Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan.
VignetPrijsAantal
Weekvignet Roemenië8.5 X
Maandvignet Roemenië12.5 X
90 dagen vignet Roemenië18.5 X
Jaarvignet Roemenië40 X
* Direct beschikbaar

Heb ik een autovignet nodig voor Roemenië?

Wanneer je met de wagen op vakantie gaat naar Roemenie, is het handig om vooraf een vignet Roemenië te bestellen. Je hebt namelijk een vignet nodig voor Roemenie wanneer je gebruik wilt maken van de Roemeense snelwegen. Indien je zonder autovignet over de snelwegen rijdt in het land, riskeer je een fikse boete. De wegenbelasting in het land wordt betaald door middel van tol heffingen. Deze tol kun je voldoen door een tolvignet aan te schaffen. Dit autobahnvignet komt niet meer in de vorm van een sticker, zoals we dat vroeger kenden. De stickervariant van het wegenvignet is vervangen door het e vignet, waardoor je het tolvignet ook niet meer op de voorruit van de wagen hoeft te kleven.

Welk E vignet heb ik nodig?

Het autovignet komt in verschillende vormen. Zo heb je de keuze uit een weekvignet, een maandvignet, een kwartaal vignet, of een jaarvignet. Welk tolvignet voor jou het voordeligst is, kun je eenvoudig berekenen door middel van ons bestelproces. Onze handige tool rekent dit namelijk automatisch voor je uit. Op het moment dat je een autovignet voor Roemenie hebt besteld op onze website, registreren wij het kenteken van jouw wagen aan het e vignet. Op het moment dat je de tolpoortjes in Roemenie passeert, scannen de camera's het kenteken van jouw auto en gaan de tolpoortjes automatisch open.

Tolvignet Roemenië bestellen

Je kunt nu bij ons het vignet voor Roemenie online bestellen. De prijs voor een week vignet is slechts €8,50. Indien je voor 17:00 besteld, ontvang je het vignet nog dezelfde dag. Let op! je ontvangt dus geen sticker meer in de brievenbus. Je krijgt van ons het aankoopbewijs via de e-mail toegestuurd.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen