Bij Wegenvignetten.nl staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om u de beste service en de hoogste kwaliteit producten te bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening om aan uw verwachtingen te voldoen.

Onze Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Of u nu advies nodig heeft over onze producten, hulp bij het plaatsen van een bestelling of ondersteuning bij een technische kwestie, wij staan voor u klaar. Wij geloven in een persoonlijke benadering en willen er zeker van zijn dat elke interactie met ons team voor u een positieve ervaring is.

Klachtenprocedure

Hoewel wij er alles aan doen om problemen te voorkomen, begrijpen wij dat er soms iets mis kan gaan. Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan willen wij dit graag zo snel mogelijk oplossen. U kunt uw klacht op de volgende manieren bij ons indienen:

  1. E-mail: Stuur een e-mail naar info @ wegenvignetten.nl met een duidelijke omschrijving van uw klacht en uw contactgegevens. Wij streven ernaar om binnen 48 uur op uw e-mail te reageren.
  2. Telefoon: Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0031 (0) 85 303 39 23. Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00.
  3. Contactformulier: Vul het contactformulier op onze website in met uw klacht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij waarderen uw feedback en zien elke klacht als een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Ons doel is om elke klacht snel en naar tevredenheid op te lossen. Wij danken u voor uw vertrouwen in Wegenvignetten.nl en verzekeren u dat wij ons uiterste best zullen doen om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken.

0
Jouw winkelwagen
Subtotaal: €0
Afrekenen